Premi Vicent Ventura 2019

L’Escola Infantil La Lluna de Castelló recull el Premi Vicent Ventura de mans de la rectora de la UV

L’Escola Infantil La Lluna de Castelló de la Plana ha recollit el guardó Premi Vicent Ventura, de la Universitat de València (UV) en un acte celebrat el 7 de maig al Centre Cultural la Nau de la UV.

El professor Josep Lluís Pitarch i l’escola infantil La Lluna de Castelló de la Plana són els guardonats amb el XX Premi Vicent Ventura, instaurat per la Universitat de València (UV) el 1998 per a honrar la memòria del periodista, polític i lluitador cívic que va morir el 1998. El guardó es va entregar el 7 de maig de 2019, a les 19 hores, al Centre Cultural la Nau de la UV.

Aquest reconeixement s’atorga a persones o col·lectius que s’hagen distingit per la seua trajectòria cívica, democràtica i de compromís amb la cultura i la llengua. La comissió organitzadora i el jurat del premi estan formats per la Universitat de València, la Universitat Jaume I, persones que van mantindre estreta relació amb Vicent Ventura, CCOO, STEPV, UGT, la Unió de Llauradors i Ramaders i la Unió de Periodistes Valencians.

Més informació

Comparteix