Activitats

Provocació al joc!

En les provocacions al joc presentem a les lluneres i lluners els materials de forma estètica, harmònica, amb un sentit d’equilibri i bellesa. Són la distribució de materials diferents i quotidians que motiven a les criatures a interactuar amb ells mateixos de forma autònoma i lliure, de tal manera que l’acció desencadeni accions i pensaments creatius i lliures.

Eixides

Recordeu les primeres excursions que vau fer a l’escola? La il·lusió de sortir amb les companyes i companys i descobrir llocs nous amb experiències enriquidores!

Doncs a La Lluna, ens agrada fer algunes eixides al llarg del curs perquè el nostre alumnat gaudisca d’aquestes experiències.

Anar a COLLIR TARONGES a un hort de l’UJI, visitar a les BOMBERES i BOMBERS de Castelló, menjar el tradicional “porrat magdalener” a l’ermita de LA MAGDALENA, gaudir d’un matí de PLATJA i un dinar al PINAR o passar un cap de setmana al MAS DE NOGUERA, són algunes de les sortides que fem al llarg del curs.

Taronges 1
Pinar 2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Natació 2
Natació 1
Magdalena 3
Magdalena 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mas de Noguera 1_2
Mas de Noguera 2_1
Taronges 2
previous arrow
next arrow

Activitats complementàries

Com ja sabeu, a La Lluna defensem la nostra cultura i la nostra llengua, que per nosaltres són l’eix central del nostre projecte. Per això, les activitats complementàries que realitzem al llarg del curs són les celebracions de les festes arrelades a la nostra cultura, que ens fan connectar amb els nostres orígens i arrels i en el cas de no ser d’aquí et fan conéixer la terra on vius, sent eix facilitador i integrador dels nouvinguts.

Aquestes festes que realitzem al llarg del curs són: El Correllengua, La Castanyera, El Senyor Hivern, Sant Antoni, Carnestoltes, La Magdalena, La Gallina Ponicana, Sant Jordi i Sant Joan.

Senyor Hivern 2
Senyor hivern 1
Sant Joan 1
Sant Antoni 2
Sant Antoni 1
La Magdalena 3
La Magdalena 2_1
La Gallina Ponicana 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
La Castanyera 1
Correllengua 2
Correllengua 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
previous arrow
next arrow
Comparteix