«LLAVOR, IOGA DE 0 A 3 ANYS» Projecte de Ioga a l’Escoleta

Llavor, ioga de 0 a 3 anys

«El ioga és una llavor que plantada al cor i al cos dels més xicotets, brotarà ben bonica al llarg de les seues vides»

@terramesqueioga

Gaudir de la natura, moure’ns de forma conscient, conéixer i respectar el mateix cos, construir vincles sans i empatitzar amb la gent que ens rodeja fa que ens sentim feliços i ens trobem saludables i, al temps, que el món siga un lloc millor.

La pràctica del ioga és una eina senzilla, ecològica i efectiva que tothom pot adaptar al seu cos i a la seua vida i que ens pot ajudar a sentir-nos més presents, més savis, més saludables i més lliures.

Amb totes les seues virtuts, el ioga és una llavor que plantada al cor i al cos dels més xicotets, brotarà ben bonica al llarg de les seues vides per a benefici propi i de tot el planeta.

El curs 2022/23 començarem aquest projecte de ioga tant bonic a l’Escola Infantil La Lluna i a l’Escola Infantil La Lluna-UJI impartit per la professora de ioga Amparo Beltran Gual, més coneguda a les xarxes per @terramesqueioga. Aquestes sessions de ioga volem que ajuden a les lluneres i lluners a descobrir el seu cos, acceptar-lo, respectar-lo i tenir una relació sana amb u mateixa i el món que els rodeja.

Comparteix