“Fa  una nit clara i tranquil·la, hi ha La Lluna que fa llum…”

Perquè a l’Escola Infantil La Lluna, trobaràs la llum que busques perquè la teva criatura puga gaudir de la LLIBERTAT que necessita, amb espais AMPLIS i AMABLES, apostant per materials naturals no estructurats, col·locats al seu abast per poder desenvolupar l’AUTONOMIA i la CREATIVITAT. Amb més de 750 m2 de PATI EXTERIOR, amb zona verda i HORT,  volem que les criatures senten propera la natura i pretenem que tinguen un aprenentatge vivencial i significatiu.

A La Lluna la teua xiqueta o el teu xiquet podrà ser lliure per EXPRESSAR les seues emocions, amb personal docent format amb DISCIPLINA POSITIVA preparat per a realitzar un acompanyament emocionalment de la criatura, sempre amb AMABILITAT i FERMESA, respectant el seu estat d’ànim i el seu ritme i donant la CONFIANÇA perquè puga desenvolupar-se amb total llibertat.

“Oh benvinguts, passeu, passeu! Que casa meua és casa vostra…” Perquè volem que la sentiu també com a vostra, per això La Lluna és un espai OBERT A LES FAMÍLIES, de tal forma que pugueu participar diàriament del nostre projecte.

“També pots venir si vols, t’esperem, hi ha lloc per tots…” Per això et convidem a descobrir la nostra casa. Entra, explora, juga, pregunta i confia, que nosaltres t’acompanyarem en aquest camí.

MATRÍCULA OBERTA CURS 2024/25

Ensenyament GRATUÏT per als nascuts al 2022! +Info

Si estàs interessat o interessada en el nostre projecte i vols conèixer les nostres instal·lacions, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari:

 Formulari d’informació

Vostè consent, a través de la marcació de la present casella, al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat i declara sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre aquest tema
Comparteix