Si vols formar part d’aquest projecte i que el teu fill o filla es senta plenament intergrat per compartir-ho amb tú, esta és la teua escola.

1 775

Volem crear una escola oberta i participativa a totes aquelles persones que tenen a veure en l’educació dels infants. Considerem que per tal d’aconseguir un desenvolupament harmònic de les criatures, ha d’existir un ambient relaxat i feliç en què les actituds positives i cordials presideixen les relacions de tots els membres de la societat que han d’intervenir en l’educació d’aquests infants que estan aprenent a viure.

A La LLuna existirà una estreta relació amb la família, ja que l'educació del infants ha de ser tasca conjunta perquè no es produeixen contradiccions

La família és el primer nucli i el més important en què es desenvolupen els primers anys de la vida de la persona

L’escola sempre estarà oberta per rebre a les families dels infants i així donar l’oportunitat a l’estreta relació que es vol amb les famílies, ja que entraran dia a dia a la classe i el diàleg amb l’educador i/o l'educadora es produirà sempre.

UNA PROFUNDA RELACIÓ DE COL·LABORACIÓ I ACORD MUTU AFAVOREIX I BENEFICIA LES CRIATURES EN EL DESENVOLUPAMENT HARMÒNIC DE LA SEUA PERSONALITAT

1 788