De tant en tant ens passa, i aquesta setmana ens ha tocat....Hem tingut alumnat molt diferent del que estem acostumades! Res d’ajudar a esmorzar, a posar la jaqueta o canviar-los el bolquer...  

 

Aquesta setmana hem tingut una visita molt interessant: l’alumnat de segon curs (matí) del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació infantil de l’institut Gilabert de Centelles de Nules.

 

 

A la Lluna ens agrada obrir les nostres portes a aquells que estan començant en aquest món tan interessat de l’educació, ajudar a esclarir dubtes, mostrar com fem la nostra tasca diària i fer-los reflexionar al voltant de la importància d’aquesta etapa.

Entenem que per als futurs educadors i educadores, mentre estan estudiant, és molt important poder posar cara i nom a tot allò que els van explicant dia a dia: veure als infants en el seu “hàbitat” escolar, veure com es relacionen i com actuen, preguntar qualsevol dubte a qui diàriament fem aquesta tasca, ja siga d’organització d’espais, de material o conèixer les rutines diàries i la importància que tenen en aquestes primeres edats. Per això pensem que no podem negar la visita a qui s’interessa pel funcionament d’una escola infantil, conscienciant a l’alumnat que pròximament serà educador de la importància d’aquesta etapa, una etapa educativa i no només assistencial.

 

Des d’ací volem agrair a les seues mestres que pensen en La Lluna per poder fer la visita, si per a elles som un referent, serà perquè alguna coseta estem fent bé!