Hui vos presentem: " La Lluna més internacional"!!

Des de  la Çukurova Üniversitesi de Turquia fins la Plana Alta... Buscant nous models d'escola i ens han trobat a nosaltres!

 

Al llarg dels mesos de juny i juliol, tenim noves companyes a l'escoleta de l'UJI: Seval i Irem, estudiants del doctorat de magisteri 0-6 que es fa a la Çukurova Üniversitesi de Turquia.

Han estat buscant escoles en diferents països i ens han trobat a nosaltres!! Volien conéixer i formar-se en escoletes que treballen de manera diferent, on s'apliquen metodologies no directives i actives, on es respecten els infants i els seus ritmes i on es troben acollits i estimats com a casa i algú els va parlar del nostre país i de La Lluna...

Diuen que els sorpren  la llibertat amb què es mouen els infants per l'escola, acompanyats per l'adult i com ells a soles resolen conflictes sense intervenció a tot hora de les mestres. Estan plenament integrades en el dia a dia de l'escola.

Aquesta experiència està sent molt enriquidora, tant per a elles que estan formant-se com a professionals, com per al nostre alumnat: conèixer altres cultures sempre ens aporta aprenentatges positius!

Des d'aci us volem dir: BENVINGUDES AMIGUES!!